top of page

Al principi del projecte vam fer un mapa de la zona de l'institut i can bassa. Vam marcar possibles ubicacions per fer fotografies d'espais vuits

Els primers dies sempre anàvem a les mateixes zones, després de fer diferents fotografies vam pensar que podríem utilitzar la imatge del bar.

A classe ens van explicar que havíem de fer un cinemagraph, aquesta tècnica fotogràfica consisteix en un vídeo estàtic amb una part en moviment.

Llavors en intentar posar en pràctica una idea en vers a la fotografia del bar, ens vam adonar que no tenia molt sentit, ja que al vídeo només es movia el fum.

Finalment, vam canviar d’idea i el vídeo va ser al parc del costat del pavelló. 

Creiem que és una millor idea visualment i el resultat obtingut també és millor.

El vídeo està realitzat amb l’aplicació de Photoshop. El primer pas era fer dues capes de vídeo i una d’elles estava congelada. Vam esborrar la part on es veia l’ombra de la capa congelada, i així aconseguíem l’efecte de l’ombra en moviment i el gronxador estàtic. Posteriorment, vam afegir el soroll i vam assolir el resultat final.

L'ombra de la infància

Quan la veiem ens venen al cap sorolls de nens jugant i rient, sortint de l'escola i trobant-se amb els seus amics. En aquest cas no es troba ningú al gronxador, però amb l'ombra fa una sensació de soledat o tristesa.

    bottom of page